Psyykkinen valmennus

Työnohjaus, Coaching

 

Yrityksen tarina

Eräänä päivänä sain puhelun asiakkaalta joka kysyi, voisiko minulta ostaa työnohjauksia. Tuossa hetkessä minulla ei ollut yritystä eikä ajatustakaan yrityksestä. Hetken asiaa mietittyäni vastasin että tottakai onnistuu ja siitä se lähti. Näin syntyi yritys suoraan asiakkaan tarpeeseen.

Yrityksen nimi tuotti vaikeuksia, koska mikään ei tuntunut kuvaavan yritystä eikä olevan tarpeeksi hyvä. Nimi tuli yllättäen eräänä aamuna kun viikkasin poikani vaatteita ja kädessäni oli paita, jossa luki ”rebel”. RebelMind tuli välittömästi mieleen, se oli täydellinen.

 

Muistan hetken psykiatrisen hoitotyöni alkutaipaleelta. Hetken, jossa istun hyvin huonovointisen potilaan kanssa pöydän alla ja mietin että mitä ihmettä tässä nyt tehdään - tällaista ei opetettu missään. Hän opetti olemaan läsnä, kuulemaan oikeat tarpeensa ja etsimään ratkaisuja oppikirjojen ulkopuolelta. Tämä on pohjana sille, miten teen työtäni nykyään. Vahvalla ammattitaidolla ja uskalluksella heittäytyä tarvittaessa tavanomaisten ratkaisujen ulkopuolelle. Tähän pohjaa myös yritykseni arvot; länsnäoloon, luottamukseen, kuulemiseen ja siihen että asiakas hänen tarpeineen on tärkein.

 

Matkani yrittäjänä on vielä alkutaipaleella ja haaveet yrityksen suhteen on isoja. Onneksi, koska unelmista syntyy usein hyviä tarinoita. Kaikkia unelmia ei voi vielä lausua ääneen, osan voi. Unelmoin siitä hetkestä, jolloin jään kokoaikaiseksi yrittäjäksi ja siitä, että pystyisin tarjoamaan työtä useammalle ammattilaiselle ja sitä kautta enemmän palveluja / vaihtoehtoja asiakkaillemme. Toivottavasti myös sinä olet jollain tapaa osa yrityksen tarinaa ja kuljet kanssamme kohti unelmia!

 

Yrittäjä Jenni Puoliväli

Koulutustausta:

Coach

Työnohjaaja

Sairaanhoitaja (YAMK)

Sairaanhoitaja 

Lähihoitaja

 

Työhistoria lyhyesti:

Työnohjaus- ja valmennuskokemusta kolmen vuoden ajalta, yksilöiden, työyhteisöiden, esihenkilöiden, urheilijoiden sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävien asiakkaiden kanssa. 

Terveydenhuollon eri toimintaympäristöt - ensihoidosta perusterveydenhuollon kautta erikoissairaanhoitoon psykiatrian palvelualueelle. Kehittämis- ja koulutustyötä. Tietohallintotyötä. Projektityötä.

 

Työtapaani työnohjausasiakkaani kuvaa näin:

"Jenni on työnohjaajana ihmisläheinen ja mutkaton. Hänellä on taito kuunnella ja kuulla aidosti sekä auttaa yksilöä/ryhmää oikeanlaisella kysymyksillä eteenpäin. Ohjaajana pidän häntä ratkaisukeskeisenä ja hänellä on taito luoda rento ja välitön ilmapiiri"